Gå videre til innhold
Schneider Electric vant prisen for «Data Centre Innovation of the Year» med datasenter-systemet HyperPodTM.
Schneider Electric vant prisen for «Data Centre Innovation of the Year» med datasenter-systemet HyperPodTM.

Pressemelding -

Datasenter-systemet HyperPodTM fra Schneider Electric vinner pris for innovasjon og lederskap

29. mai gikk DCS Awards 2018 av stabelen i London. Der vant Schneider Electric prisen for «Data Centre Innovation of the Year» med datasenter-systemet HyperPodTM. Prisen anerkjenner selskapet for innovasjon og lederskap.

HyperPod TM er et «rack-ready» datasenter-system som er designet for å installere IT-utstyr i trinn på 8til 12 racks. HyperPodTM er det enesteIT-Pod Frame-systemet i dagens datasentermarked, og har fleksibel konfigurasjon som støtter alle dagens rack-typer. HyperPodTM reduserer datasenter anskaffelseskostnadene med inntil 15 % og reduserer installasjonstiden med inntil 21 %. Strømtilgang, kjøling, software-styring og kabling er innebygget i systemet. Dermed sparer man mye tid på installasjon.

Colocation & Telco segment-direktør Matthew Baynes uttaler:
- Jeg er stolt over å ta imot denne prestisjefulle innovasjonsprisen på vegne av Schneider Electric. ‘Innovation at Every Level’ er et av mantraene til selskapet og noe vi legger vekt på i alt vi gjør. Ved både å gjøre installasjonstid [SM1]mye raskere og å redusere kostnader, er HyperPodTM perfekt for datasenter-markedet – høyaktuelt for hyperscale- og CoLo-leverandører.

HyperPodTM er en del av Schneider Electric sine EcoStruxureTM-løsninger for datasentre. EcoStruxureTM er en åpen, IoT-aktivert systemarkitektur som leverer høy kvalitet på sikkerhet, pålitelighet, effektivitet, bærekraft og konnektivitet til kunder. EcoStruxure tar i bruk teknologier innenfor IoT, mobilitet, nettsky, analyseverktøy og cybersikkerhet for å levere nettopp «Innovation at Every Level». Serien inkluderer følgende: nettilkoblede produkter, styresystemer samt apper, analysedata og tjenester.

HyperPod TM-løsningen er solgt over hele verden. Les mer på vår webside eller kontakt Schneider Electric her

Emner


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687