Gå videre til innhold
​Dagfinn Ringås blir ny Country President i Schneider Electric Norge

Pressemelding -

​Dagfinn Ringås blir ny Country President i Schneider Electric Norge

Dagfinn Ringås tiltrer 1. januar som ny Country President for Schneider Electric i Norge. Etter åtte år som leder av selskapet, vil Runar Hansesætre ta nye utfordringer i konsernet.

Dagfinn Ringås kommer til Schneider Electric fra Microsoft Norge, hvor han har jobbet i ti år som en del av selskapets ledelse med ansvar for ulike produktdivisjoner og kundesegmenter, sist men ikke minst som direktør for breddebedriftsmarkedet og partnere. Ringås har en MBA fra Sydney Busines School og en bachelor i amerikanske studier og statsvitenskap fra Universitetet i Oslo.

- Etter nesten 20 fantastiske år i IT-bransjen, gleder jeg meg nå stort over å bli en del av Schneider Electric i Norge. Det er spesielt tre ting som vil gjøre dette til et spennende eventyr: For det første preges bransjen av stadig raskere innovasjon. Miljøutfordringen driver utviklingen av smartere energiløsninger. IT og operasjonell teknologi smelter sammen, og det medfører endring, skaper vekst og åpner for nye, spennende muligheter. For det andre kan Schneider Electric, med sin smarte teknologi for mer bærekraftig bruk av energi, endre måten mennesker lever og jobber på. Det gjør arbeidet meningsfylt og skaper stolthet. Sist, men definitivt ikke minst, er dette en organisasjon med svært kunnskapsrike, joviale og engasjerte mennesker. Det gir energi og gjør at jeg gleder meg veldig til å komme om bord og gjøre en forskjell sammen med de ansatte, sier Dagfinn Ringås.

- Jeg har hatt gleden av å jobbe i Schneider Electric Norge i ti år - de siste åtte som leder av selskapet. Det har vært fantastisk å dele bedriftens sterke engasjement for å skape økt bærekraft og lønnsomhet for våre kunder gjennom smarte energi- og automasjonsløsninger. Jeg gleder meg nå til å jobbe sammen med Dagfinn Ringås de neste månedene før jeg i slutten av året overlater roret til ham. Jeg er trygg på at han vil videreutvikle Schneider Electric til det beste for våre kunder, for de ansatte og for samfunnet, uttaler Runar Hansesætre.

For ytterligere informasjon:
Runar Hansesætre, nåværende Country President, mobil: 994 17 410.

runar.hansesatre@schneider-electric.com

Dagfinn Ringås, ny Country President, mobil: 971 43 146
dringaas@outlook.com

Emner

Tags


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er den globale lederen innen energihåndtering og automatisering og hadde i 2014 en omsetning på 25 milliarder euro. Våre 170 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på. Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv. I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894

Relatert materiale