Gå videre til innhold
Schneider Electrics Hege Gripp Evensen og  Dag Otterstad.
Schneider Electrics Hege Gripp Evensen og Dag Otterstad.

Pressemelding -

Bedre kundeopplevelse med nytt partnerprogram

Denne våren lanserer Schneider Electric partnerprogrammet EcoXpert i Norge. Dette er et veletablert partnerprogram som konsernet driver over hele verden, med over 3000 sertifiserte partnere på verdensbasis.

- Med EcoXpert-programmet kompletterer vi salgskanalene våre i Norge, forteller Dag Otterstad, leder for Schneider Electric Norges EcoBuildings-avdeling. Han fortsetter entusiastisk: - Vi opplever stor etterspørsel i markedet etter våre løsninger innen byggautomasjon, og ved å lansere sertifisering av partnere også i Norge, vil vi kunne betjene markedet bedre gjennom at vi nå har både distributørsalg, direkte- og partnersalg. Det gjør at vi kan levere til flere typer av kunder. For sluttkunden blir det et større mangfold, vi får en bedre tilgjengelighet for kundene geografisk, men ikke minst vil kundene oppleve trygghet gjennom partnere som er sertifiserte og kompetente.

Hege Gripp Evensen, Sales Manager EcoBuildings, er ansvarlig for EcoXpert-partnerprogrammet i Norge. – For partnerne er en viktig fordel med EcoXpert at de får tilgang til et helt nytt produktspekter som Schneider Electric til nå kun har solgt direkte, forteller hun. - Dette er et komplett system innen byggautomasjon, fra de enkelte sensorene og opp til skytjenesten EcoStruxure, som er Schneider Electrics systemarkitektur for byggautomasjonsløsninger. Partnerprogrammet er for øvrig internasjonalt anerkjent og har vunnet flere priser for beste partnerprogram, fortsetter hun.

Strenge kompetansekrav
- For å bli godkjent som EcoXpert, må partnerne gjennom en velutviklet sertifiseringsprosess, forteller Evensen. – Dette gjør at både partnerne og kundene kan være trygge på at de har den rette kompetansen for å levere det kundene etterspør. Og partnerne får også tilgang til en rekke ressurser for å vedlikeholde og oppdatere kompetansen sin, blant annet et internasjonalt nettverk av andre EcoXperter. – Det er viktig for oss å nevne at vi kun tilbyr dette programmet til de partnerne vi har tro på, og som vi vil gå sammen med ut i markedet. Foreløpig har vi 3 registrerte partnerbedrifter som nå er under sertifisering, og vi har et mål om et 20-talls sertifiserte partnere i Norge innen byggautomasjon. - Partnerprogrammet har også flere fagområder globalt, men det er byggautomasjon som lanseres først i Norge, avslutter hun. 

Les mer om EcoXpert-programmet her

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er en ledende spesialist innen digital utvikling av energistyring og automasjon i boliger, bygninger, datasentre, infrastruktur og industri.

Med global tilstedeværelse i mer enn 100 land er Schneider Electric den ledende aktøren innen energistyring - mellomspenning, lavspenning, sikker strømforsyning og automasjonssystemer. Vi tilbyr integrerte løsninger som sikrer effektivitet ved å kombinere energi, automatisering og programvare. Med vår åpne plattform samarbeider vi med et stort nettverk av partnere, systemintegratorer og utviklere i vårt verdensomspennende økosystem. Dette for å levere det beste innen sanntidskontroll og operativ effektivitet. Vi tror at dyktige medarbeidere og partnere gjør Schneider Electric til et fremragende selskap. Vi tror også at vår forpliktelse til innovasjon, mangfold og bærekraft sikrer at «Life is On», overalt, for alle og i hvert øyeblikk. 

www.schneider-electric.no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687