Gå videre til innhold
150 distributører samlet til 10-årsjubileum - Bransjens potensiale på agendaen for Kompetanseforum 2017

Pressemelding -

150 distributører samlet til 10-årsjubileum - Bransjens potensiale på agendaen for Kompetanseforum 2017

Med IoT kommer store muligheter, men det krever også at bransjen har evnen til å ta innovativ teknologi ut til kundene våre. Dette var budskapet fra Schneider Electric-sjefen da selskapet samlet sine samarbeidspartnere til faglig påfyll og produktlanseringer.

Rekordhøy innovasjonstakt

150 elektrogrossister var nylig samlet for å sette prioriteringene for 2017. Både faglige foredrag, kompetansebygging og produktlanseringer stod på programmet. Økt innovasjonstakt og tingenes Internett (IoT) var blant de store temaene.

Schneider Electric har en høyere innovasjonstakt enn noen gang før. Alle våre tradisjonelle produkter kobles nå på nett, og styres av programvare. Det skaper helt nye muligheter for styring av smarte bygg, byer og infrastruktur, men teknologiens muligheter blir ikke til resultater helt av seg selv. Vi må vise kundene hvilke gevinster de kan oppnå, og hjelpe med å realisere dem, sier Dagfinn Ringås, administrerende direktør i Schneider Electric.


Smarte produkter som kommuniserer

- Mange spennende nyheter vil komme i 2017, men fokuset vårt går utover enkeltprodukter. Det er hvordan produktene spiller sammen og kommuniserer data videre til brukeren, som gjør dem smarte, sier Dagfinn Ringås.

Ett av de smarte produktene som ble vist, er den nylanserte trådløse energimåleren PowerTag, verdens minste i sitt slag. PowerTag er nettilkoblet for å kommunisere data til styresystemet og videre til brukeren. Dataene blir samlet, aggregert og analysert for å kunne skaffe driftsansvarlige og sluttbrukere både sanntidsoversikter over energibruk i anleggene og for å varsle om behovet for vedlikehold.

En populær 10-åring

Kompetanseforum 2017 er den tiende i rekken og gikk av stabelen i Oslo i januar, med 150 av Schneider Electrics distributører som deltakere.

- At så mange har lyst til å investere to dager av sin tid her med oss er veldig hyggelig. Vi får en flott mulighet til å fortelle hva vi tenker og jobber med, men ikke minst er det en unik arena der vi får lyttet til det som opptar partnerne våre, sier Dagfinn Ringås i Schneider Electric.

Emner

Kategorier


Schneider Electric – Life Is On

Schneider Electric er globalt ledende innen energihåndtering og automatisering, og hadde i 2015 en omsetning på 27 milliarder euro. Våre 160 000 medarbeidere betjener kunder i over 100 land innenfor akvakultur, olje og gass, transport, næringsbygg og bolig. Vi hjelper dem å håndtere energi og prosesser på en sikker, pålitelig, effektiv og bærekraftig måte. Fra den enkleste bryteren til komplekse operative systemer skal vår teknologi, programvare og servicetjenester forbedre måten kundene våre styrer og automatiserer virksomhetene sine på.

Schneider Electric har vært i Norge siden 1977 og har i dag en sterk markedsposisjon og 600 ansatte.

Vår nettilkoblede teknologi preger industrien, forandrer byer og beriker liv.

I Schneider Electric kaller vi det Life Is On.

www.schneider-electric.com/no.

Følg oss på sosiale medier:
På Twitter: @energieffektiv
Facebook:
LinkedIn
Google+
YouTube
SE TV
Schneider Electric-blogg

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687