Gå videre til innhold
12 smarte løsninger for smarte byer klare for finalen i ”Go Green in the City”

Pressemelding -

12 smarte løsninger for smarte byer klare for finalen i ”Go Green in the City”

12 team blant de 100 semifinalistene er nå valgt ut til å gå videre til finalen i studentkonkurransen ”Go Green in the City”, arrangert av den globale energispesialisten Schneider Electric.

Studentteamene har utviklet ideer om løsninger som gjør byer smartere og grønnere, og disse er vurdert av en jury bestående av toppledere i Schneider Electric.

De utvalgte bidragene kommer fra læresteder i Australia, Brasil, Filippinene, Frankrike, India, Kina, Japan, Marokko, Pakistan, Russland, Tyrkia og USA. Studentene ble vurdert på grunnlag av en kort presentasjon og en video som illustrerer løsningsidéen og målsettingen med den.

Finalen arrangeres i Schneider Electrics hovedkvarter i Rueil Malmaison utenfor Paris, 22.-25. juni 2015. Der vil finalistene få omvisning i det energieffektive hovedkvarteret samt delta på lærerike workshops. Samtidig får de anledning til å videreutvikle prosjektidéen sin med veiledning av mentorer fra Schneider Electric.

Resultatene blir presentert for juryen 24. juni 2015, og en vinner kåres. Deltagelsen gir rik anledning for alle finalistene til å bygge seg et faglig nettverk. Vinnerteamet inviteres i tillegg til å besøke noen av Schneider Electric sine produksjonsenheter i ulike verdensdeler, ”VIP-style”, og får tilbud om jobb.

For ytterligere informasjon:
Karoline Aasgaard, Marcom Manager, mobil: 90676871.

Emner

Tags


Schneider Electric: Make the Most of Your Energy

Som global spesialist på energistyring og automatisering, er Schneider Electric en verdensledende leverandør av integrerte løsninger innen flere markedssegmenter. Schneider Electric har kontorer i mer enn 100 land, og er markedsleder innen næringsbygg og boliger, industri og maskinbygging, e-verk og infrastruktur samt datasentre og nettverk. Med fokus på sikker, pålitelig, effektiv og grønn energi, oppnådde selskapet med over 170 000 medarbeidere en omsetning på 25 milliarder euro i 2014. Schneider Electric har et aktivt engasjement for å hjelpe mennesker og organisasjoner til økt energieffektivisering: ”Make the most of your energy”. www.schneider-electric.com/no

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687
Karoline Nystrøm

Karoline Nystrøm

Pressekontakt Country President +47 98234894