Gå videre til innhold
Ny ladestasjon for elbiler

Nyhet -

Ny ladestasjon for elbiler

Schneider Electric lanserer nå en ny ladestasjon for lading av elektriske biler. Ladestasjonen gir sikker lading, er enkel å installere, og enkel å bruke. Teknologien muliggjør også raskere lading enn hva som er mulig fra en vanlig stikkontakt. Ladestasjonen er av typen mode 3, som anbefalt av EU-kommisjonen og bilprodusentene.

Ladestasjonen er utformet slik at den skal passe inn i ditt hjemmemiljø. Den faste kabelen betyr også at du alltid vet hvor den er samtidig som den ikke blir liggende i snø og vann. Installasjonen bør, til tross for at den er rask og enkel å utføre, gjøres av en godkjent installatør.

Produkter:                                                                                                                                    Veggboks, fast kabel, Type 1: 3 kW                                                                                            Veggboks, fast kabel, Type 1: 7 kW (Leveres i januar 2014)                                                    Veggboks, fast kabel, Type 2: 7 kW (Leveres i januar 2014)

Related links

Emner

Kategorier

Kontakter

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687