Gå videre til innhold
Koblingsboksen U56 - arvtageren til TED-010

Nyhet -

Koblingsboksen U56 - arvtageren til TED-010

- Grunnet produksjonstekniske utfordringer med 1. generasjons halogenfritt materiale i TED-010 ser vi oss nødt til å fase ut denne, sier Richard Oprann, produktsjef i Scneider Electric. Koblingsboks-serien U56 erstatter TED-010 samt KTS 60, KBTS 66 og KBTS 60.

Kan brukes i tøffe miljøer
Boksen kommer med både skrulokk (IP65) og klikklokk (IP55). Membranniplene kan trykkes ut, noe som gjør monteringen enklere. I tillegg kan en skapmuffe (16/20mm) settes inn for å gjøre det enklere å føre inn rør. Boksen leveres uten koblingsstykke. - Noen ganger er det behov for et koblingspunkt på plasser hvor det er utfordrende forhold med hensyn til støv og vann. Fordelen med koblingsboksene i U56-serien er de tåler tøffe miljøer, sier Richard Oprann.

Enkel montering på kabelstige                                                                                               U56 er midt i blinken for dere som ønsker å installere en koblingsboks på kabelstige. Koblingsboksen U56 kan leveres montert på en armaturplate som passer våre egne, og markedets standardvarianter av kabelstiger og kabelrenner.

Koblingsboksene kan utstyres for spesielle behov eller kjøpes komplette, som ferdige koblingsbokser.

Fakta:

Tilbehør: Strekkavlaster, membrannipler, koblingsstykker.

Str: 87x87x39 (lxbxh) .

 

For mer informasjon: Richard Oprann, produktsjef. Mobil: 926 99 744, mail: richard.oprann@schneider-electric.com

Emner

Kategorier

Pressekontakt

Jonas Normann

Jonas Normann

Pressekontakt VP Marketing & Operation +47 93421687